Mobiltilpasset hjemmeside og booking.

Mobilsurfing øker med 250% hvert år. 70% av Norges befolkning har en smartphone. I løpet av kort tid blir det surfet mer fra mobile enheter enn fra vanlige datamaskiner.

Mobile enheter stiller helt andre krav til hjemmesider. Responsivt design, som tilpasser seg etter størrelsen på brukerens skjerm, enkle sider og store lenker er noen av faktorene.

For at du skal kunne gi brukerne en god velkomst via mobile enheter har vi tatt frem en mobilplattform for både web og booking.

Test Prima Travel som et mobilnettsted (kan også gjøres fra en vanlig datamaskin)!

Responsivt webdesign

Responsivt design er mye mer enn et populært moteord. Det gir en helt ny brukervennlighet til alle som benytter mobiltelefoner eller nettbrett.

I og med at innholdet tilpasser seg, ser siden bra ut uansett om man ser på den i stående eller liggende mobil eller nettbrett. Brukeren trenger ikke zoome eller scrolle for å lese.

Det underliggende bilde- og tekstmaterialet, samt koblinger til bookinger er det samme som for vanlige websider. Det kreves ikke noe merarbeid fra deg for å administrere den mobile løsningen.

Meny tilpasset mobile format

Meny som tilpasser seg etter brukerens skjermstørrelse.

For større skjermer som f.eks. iPad eller Samsung Galaxy Tab presenteres en stort sett i vanlig drop-down meny. Ved mindre skjermer som f.eks. mobiltelefoner får man i stedet en knapp som umiddelbart viser en lett navigert meny.

Søkefunksjon som en naturlig del av navigeringen.

På mobiler er det mindre plass for menyer og lenker. Søking er derfor en viktig del. Søking er derfor lett tilgjengelig i hovedmenyen i den mobile løsningen.

Booking via mobiltilpasset bookingmotor, eller la mobilen ringe opp

En mobil er jo fortsatt til for å ringe med, og gjennom et klikk ringer den til deg for å booke! Alternativt booker man via den responsive bookingmotoren som tilpasser seg helt etter skjermens størrelse. Mange av våre kunder vil likevel bruke denne bookingmotoren på sin vanlige webside da den gir større muligheter for et skreddersydd design.

En helt ny bookingmotor

Den nye bookingmotoren er ikke bare mobiltilpasset og responsiv. Den håndterer også rabatter i et tidlig stadium og oppdaterer prisinformasjon alt etter som man forandrer tilvalg. Både design og flyt kan skreddersys.

Gjennom de siste 10 årene har vi lagt nye funksjoner til i prinsippet samme bookingmotor. Nå tar vi det største skrittet siden vi startet med en helt ny bookingmotor med topp moderne design og funksjonalitet. Denne kommer garantert til å erstatte eksisterende bookingmotorer hos mange på vanlige websider mot agenter. Det er vanskelig å beskrive forskjellene med ord, så la oss i stedet vise den, eller gå tilmobil.primatravel.com.

Nytt grensesnitt mot dine eksisterende kunder

Mine bookinger har fått et helt nytt utseende.

Kunden kan logge inn enklere og kan se alle bookinger som er gjort på en attraktiv måte med bilder og moderne design.

Flere standardsider i mobilversjon

Kontaktside

Over alt hvor et telefonnummer vises kan man klikke på nummeret og mobilen ringer opp. Nettbrett og datamaskiner som ikke har telefon forsøker å benytte Skype eller lignende når man klikker på nummeret. Selvsagt er kontaktformularet responsivt og passer inn i de aller fleste mobile format.

Brosjyrebestilling

Brosjyrebestilling og lignende finnes også i mobiltilpasset versjon.

Øvrige sider

Destinasjonssider, kategorisider og øvrige sider er responsive og har smarte funksjoner som f. eks. at underrubrikker vises som lenker som umiddelbart åpnes når man klikker på dem.

Kontakt oss i dag for snart å kunne tilby mobile besøkende velkommen!

Nyheter

Here We Go ny kund

16.06.2017

Here We Go är ny kund som använder Travelize bokning med integrerad responsiv hemsida. Here We Go använder även Travelize nya modul för bokning av skräddarsydda resor. Utöver att sälja färdiga paket, erbjuds fotbollsbiljetter där kunden kan köpa till en eller flera övernattningar i samband med matchen. För golf erbjuds förslag på paket som innehåller boende och t ex green fees. Kunden kan vid bokning lägga till extranätter, välja fler green fees, boka till hyrbil (som prissätts dynamiskt beroende på reslängd), transfers och andra tillval. Besök herewego.se för mer inspiration.

Temareiser lanserar ny webbsajt

01.06.2017

Temareiser Fredrikstad lanserar ny webbsajt byggd på Travelize senaste malluppsättning för responsiva sidor med helt integrerad bokning. Bland nya funktioner har de horisontell bokningsmotor med flervalsmöjlighet. Sökresultat visas grafiskt med bild, månadskalender m.m. för enkel och snygg översikt. Bilder är stora och har en central plats för webben för att skapa resesug. Menyer hålls till ett minimum och resor visas t ex direkt på sidan med bild, text och dynamisk information med t ex priser. Besök temareiserfredrikstad.no för mer inspiration.

Discover Norway lanserar ny webbsajt

15.05.2017

Discover Norway lanserar ny webbsajt byggd på Travelize senaste malluppsättning för responsiva sidor med helt integrerad bokning. Bland nya funktioner har de horisontell bokningsmotor med flervalsmöjlighet. Sökresultat visas grafiskt med bild, månadskalender m.m. för enkel och snygg översikt. Bilder är stora och har en central plats för webben för att skapa resesug. Discover Norway har sajt och bokning på norska, engelska och tyska via Travelize flerspråksmodul. Besök discover-norway.no för mer inspiration.


Flere nyheter »

Referanser

Takket være de ulike modulene som finnes i Travelize, har vi i dag alt fra små nisjeaktører til store virksomheter med salg gjennom mange selskap og land som kunder. Virksomhetene varierer fra bussreisearrangører, flyarrangører til destinasjonsselskap og incomingselskap.


Flere referanser »
 • Scandjet
 • Hyllinge Buss
 • Gislev Rejser
 • Jomfrureiser
 • Best Travel
 • Sør-Vest reiser
 • Jörns Resor
 • Bornholmtours
 • Go Alpin
 • Merlot Reiser
 • Tide Reiser
 • Kroatienspecialisten
 • NILLES REJSER
 • Iventus Travel
 • Isaksson Karlsson
 • Grand Prix Tours
 • Citadellresor
 • Turkietresor
 • Resemakaren
 • Europas
 • Øster Lindet Rejser
 • Klingenberg Rejser
 • Ans Rejser
 • Quality Travel